Надписите "Слава на СССР" по паметници се оказаха Photoshop

OFFNews 09 май 2016 в 14:44 5803 11

Надписите "Слава на СССР", надраскани върху паметника на Левски в Ловеч, този на братята ген.-лейтенант Георги Вазов и генерал-майор Владимир Вазов в Пловдив и Докторският паметник, се оказаха манипулирани с Photoshop. 

Снимките бяха публикувани във Фейсбук групата "Приятели на Русия" със следния текст: "Напомнихме на цяла България кой е спечелил Втората световна война и кой ни освободи от фашистко робство! Паметникът на Левски в Ловеч го избрахме, защото и той се бореше срещу робство и не бива да забравяме!Сред докторите има много руснаци, които са дали живота си за България Генерал Владимир Вазов научи българските воини да се бият срещу хитлеристката и фашистка паплач! Честит Ден на победата!". 

След публикуването на информацията местното сдружение в град Ловеч "Ловчанци" се свърза с OFFNews, за да опровергае, че паметникът на Левски е бил поруган. В София Докторският паметник също не е бил вандализиран.

На 9 май миналата година също имаше Photoshop акция, свързана със събитията от днешния ден.

Преди година ръцете на войниците от паметника на съветската армия в София бяха "боядисани" в червено, което впоследствие се оказа интернет протест.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11300

11

Танг

09.05 2016 в 17:35

Горките червени тролове. Инструктирали са ги днес, по случай някакъв техен, измислен празник, да словоблудстват и пускат партенки колкото се може повече. Като да се опиташ да заметеш нас*аното един вид. Щях да кажа, че са си пуснали и двата пишман-трола - Команданте и Балкански, но така само ще обидя троловете, плюс че споменатите дрОгари и без това само тук живеят - в края на краищата за това им плащат. Въображение, партайгеносен, изчерпвате се, изглеждате глупаво и въобще си звучите като типична пропаганда, предвидена за бабите на село. Виждам, че парчето пица и 15-те лева на ден явно сте го постигнали като цел в живота и повече не ви е нужно. Е...срамна професия явно няма, а и за всеки влак си има пътници. Приятно пътуване към любимия ви Сибир и не прекалявайте с прокситата, за да не се върнем към момента с хилядите харесвания/нехаресвания - ще е пагубно за жалкия ви и некадърен, троловски труд.

13859

9

Daering

09.05 2016 в 16:23

Команданте, обърках се с това "инструкции", не беше преднамерено.





Деконструкция имах предвид.

63994

8

Red or Dead

09.05 2016 в 16:07



ХАХАХАХАХАХАХАААААА.........СОРОСТИТУТКИИИИ....маминциту ви се разгони днес......колко е тъжно да си евтин грантаджия...всички всуе с оффчузеле налапаха кукичката без стръв...:)))))))

Апропо, ОСКВЕРНЯВАНЕТО от асанка кришната НЕ БЕШЕ фотошоп...ДЕБИЛИ....

77927

7

El Commandante

09.05 2016 в 15:48

Daering-инструкции?

Хайде да бъдем над това и да оставим подобен тип обиди за bottom feeder-ите като вик,Офчар, Танг и другите подобни несретници, искаш ли?

Ако искаш да се заяждаш с мен и при това да ти обръщам внимание, трябва да стреляш много по-високо от тва...

8359

6

ОФчар

09.05 2016 в 15:25

Шимелът ще открадне идеята и ще се боядиса целия в червено - нали е жив паметник на червената идея/тя умря/ :)))

13859

5

Daering

09.05 2016 в 15:20

С кое точно си несъгласен, "баце"? Че като крайно антируски настроен, пак осъдих един грозен акт, който се оказа фейк?

Сбъркани са ти приоритетите,"баце". Разликата между нас е, че аз имам принципна позиция, която не се влияе от настроенията. Ти какво точно имаш, освен инструкци?

Пак ще осъдя подобен акт и следващия път, без да ме е грижа фейк ли е.

11300

4

Танг

09.05 2016 в 15:14

Да де, мурзилкова логика - човек трябва да се чувства глупаво, когато група петоколонници си изс*рат поредната провокация и всеки един от нас си каже мнението за тях, техните майки и други роднини. Що? Помня, че миналата година пращахте наци-дружинки да охраняват руските паметници от народното щастие и братска любов. Виж това не беше дори глупаво, а направо идиотско.

77927

3

El Commandante

09.05 2016 в 15:05

Daering, аз на твое место баце бих си замълчал....заедно с останалите от групата възмутени от другата тема,ахахахахаххахахха......

Това е то it comes back to bite you in the ass....