Момиче търси биологичната си майка, не й дават дори акта за раждане

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2017 в 18:00 28506 2

Кремена Чорбаджиева е на 29 години от Бургас, има три деца, собствен бизнес, има си и родители, но не знае коя е истинската й майка. Кремена е осиновена и разбира това преди 7 години, когато майката, която я е осиновила, решава да й каже.

Последните години от живота си, Кремена се е посветила на това да открие биологичната си майка.

Оказва се обаче, че да откриеш кой ти е истинският родител в България не е лесна работа - болниците не дават цялата информация, дори не се дават истинските актове за раждане на дете.

Кремена е родена на 5 септември 1987 г. Тежала е едва 2.3 кг., 47 см. и се е родила в 7-мия месец в бургаската болница, сега МБАЛ - Бургас. Майка й я изоставя веднага след раждането. Кремена е била в кувьоз, а след това е била в Дом майка и дете в Бургас за 4 месеца, откъдето новото й семейство си я харесва и я осиновява.

Биологичната майка на Кремена се казва Радка Гергиева Иванова и е от гр. Бургас, 56 набор. Не се знае кой е баща й, тъй като майка й не е била омъжена.

Кремена е завела дело за разкриване на тайната на осиновяване, което ако спечели, ще може да види и първичния си акт за раждане. А в него има факти, които ще й помогнат да открие биологичната си майка.

Само във Фейсбук има 3 600 жени с името Радка Иванова. Кремена призовава всеки, който може да знае за жена на име Радка, която в момента трябва да е навършила 60 години, да се свърже с нея.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

38251

1

Denis Rizanov

21.02 2017 в 20:25

Само във Фейсбук има 3 600 жени с името Радка Иванова.

Това що сте го написали? Да не би ВСИЧКИ да са 56-ти набор от Бургас?!