Мъж от Котел иска да дари къщата си за руски полигон (видео)

ОFFNews 03 юни 2015 в 15:44 12800 28

Снимка Kotelnews

Другаря Събев.

Мъж от Котел иска да дари земите и имота си на Посолството на Русия в България, за да може да бъде построен военен полигон, предаде сайтът "KotelNews"

Другаря Събев цели с тези си действия да противостои на функциониращата на територията на община Котел натовска база "Ново село".

„Тук ще бъде руската база, която ще се казва „Двата кестена“. Ще бъде толкова голяма, колкото е базата в Ново село, за да има териториално равенство. Тогава ще видим кой каква техника ще наблъска тука”, заявява пенсионерът.

Русофилът дори закача руското знаме на покрива на къщата си по случай 9 май.

 „Ще дойде време, когато народен съд ще съди тези, които са били против Русия. Това време не е далеч. Както имаше Народен съд за омразните хора след 9-ти септември, така и сега ще има такъв. Ще им обърнем хастара на тези, които са против Русия“, убеден е той.

Събев не е доволен от състоянието на родната войска и я сравнява иронично с "една шепа бълхи, хапеща руската мечка". Въпреки това той вдига наздравица за българската армия, като ѝ пожелава да си стои тук и да не ходи да воюва с Русия, за свое добро.

"Не ги виждам! Ще се върнат кьорави, куци и сакати! Само музикантите от парада да пуснат и ще превземат София. Ще има да тъпчат главите на софиянци и да ги бият с палките. Всички ще избягат. И музикантите могат да се опълчат на българската армия”, твърди котленецът.


Той гледа само руска сателитна телевизия, от която е наблюдавал и парада в Москва на 9 май, където са отишли всички световни лидери без "аутсайдерите".

„Путин е президент на президентите от целия свят! Обама е едно нищо пред него. За мен Путин е точен, умен и т.н. Нямам думи, с които да окачествя неговото високо качество. Ако не той, а Жириновски е президент на Русия, войната е готова и Америка няма да я има. Путин е най-хуманният сред хуманните президенти. Всичко хубаво е червено – червено вино, Червена армия, ЦСКА, кръвта е червена. Гледам, че рублата става все по-силна. Китай също ще помогне много на Русия. С този азиатски съюз Америка си заминава, тя е пътник и ще се сгромоляса изведнъж. Ще се чудят какви мръсотии да направят из целия свят, за да могат да смучат и крадат като жандарми“, категоричен е българинът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!