Ексклузивно Прокуратурата поиска имунитета на Бойко Борисов (обновена)

Майката, изоставила детето си в Пловдив: Бях отчаяна

OFFNews Последна промяна на 19 декември 2015 в 10:51 8970 4

Майката, изоставила бебето си в Пловдив: Бях отчаяна!

Снимка Нова

„Бях отчаяна! Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”. Това каза пред Нова тв Лидия Делева – майката, изоставила 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба ѝ. Финансова подкрепа давали и двамата бащи на децата, но бабата е категорична, че не може да отглежда повече „деца без бащи”.

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.

„В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони, заедно с детето”, разказа Лидия.

Преди да се настани във въпросния дом, семейството живеело на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.

Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.

Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си.

„Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

33-годишната майка  е категорична, че ще се бори да си върне детенцето и не се е отказала от него, съобщава bTV. Лилия твърди, че във фаталния ден, когато изоставила бебето, била силно депресирана и объркана. Сутринта била изгонена заедно с бебето от къщата на свекървата си в село Житница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови