Майка остави бебето си при детегледачка и повече не го потърси

OFFNews 14 януари 2015 в 14:05 3884 1

24-годишна майка от Ахелой оставила бебето си на детегледачка и повече не го потърсила, пише "Фокус", позовавайки се на информация от ОД на МВР - Бургас. 

На 13 януари около 15:00 часа в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас е получен сигнал от 40-годишна бургазлийка. По думите й в дома й има изоставено 11-месечно момченце. 

Констатирано е, че детегледачката е отговорила на подадена във вестник "Ало, Бургас" обява. В дома й на 25 декември е дошла млада жена с 11-месечно бебе. Майката на детето е обещала възнаграждение в размер на 1 200 лв месечно. 

Бургазлийката съобщава, че до 13 януари детето не е потърсено и това е причината да се обърне към полицията.

Органите на реда са констатирали, че майка на момченцето е 24-годишна жена с инициали А.А. от Ахелой. Тя има още две деца - на 4 и на 3 години. 

А. А. нямала постоянни трудови доходи. Майката признава, че действително е поверила грижата за най-малкото си дете на бургазлийката. По думите на 24-годишната жена, за грижите на бебето детегледачката получила първоначална сума от 350 лв. 40-годишната детегледачка отрича. 

А.А. е задържана за срок до 24 часа. Детето с полицейска закрила е настанено в Дом за социални грижи в Бургас. По случая е образувано бързо досъдебно производство. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика