Критиците за Лясковец били "експертчета", обвиненията им - "глупости"

OFFNews 12 април 2014 в 12:24 5908 12

Светлозар Лазаров

Снимка БГНЕС

"Експертчета" и "глупости" - тези думи използва главният секретар на МВР комисар Светлозар Лазаров, за да коментира пред bTV критиките, които самият той отнесе заради провалената спецакция в Лясковец, при която загина един полицай, а други трима бяха ранени.

Лазаров потвърди, че акцията е провал, но заяви, че не се чувства виновен, защото той не е участвал в самите тактически действия, които са довели до фаталния край.

Главният секретар на МВР заяви, че му е омръзнало да "се обяснява на глупости от рода "чува се", "говори се", както и да отговаря на обвиненията, идващи "от един велик вътрешен министър". За кого точно говори Лазаров не стана ясно, тъй като критики по случая отправиха както вътрешният министър при ГЕРБ Цветан Цветанов, така и предшественикът му Румен Петков.

"Тези експертчета, които ми обясняваха как аз трябваше да го извадя, извинявай, ти година и половина къде спа? Неслучайно ги унизих тези, като казах, че майката на Петко Петков (убиеца от Лясковец - бел. ред.) се е държала по-адекватно от тях", каза Лазаров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!