Коледен базар в SOHO на 3 и 4 декември

OFFNews Последна промяна на 29 ноември 2016 в 13:01 2132 0

За 7-ми път SOHO събира ценителите на функционални и красиви дизайнерски продукти с техните автори на коледното издание на SoBAZAAR на 3 и 4 декември.

В рамките на първия декемврийски уикенд домакините от SOHO отново ни поднасят балансирана селекция от внимателно подбрани автори на лимитирани серии интериорни дизайнерски продукти, дамска, мъжка и детска мода, играчки, книги, козметика, бижута и други аксесоари, гарнирани с кулинарни изкушения. SoBAZAAR е създаден за хора, които ги е грижа какво използват и държат нещата около тях да не са просто неодухотворени предмети, ами освен функционалност да носят и радост за душата.

Цялата триетажна къща на ул. "Искър" №4 ще бъде изпълнена с 47 участници, над една трета от които се появяват за първи път и повечето са с нови колекции с дебют на събитието. Друго нововъведение е “зонирането” на различните пространства. На първия етаж ще ви посрещнат ръчно изработени мебели и предмети за дома сред нестандартни цветя и дамска мода, която дефилира по най-големите световни подиуми. До тях ще има цяла зала, напълно посветена на мъжете (нещо, което досега не е било постигано). Вторият етаж ще е изпълнен с кулинарните изкушения - такива, които да наситят сетивата на момента, но също така и подходящи за изненада на любими същества. Третият етаж е посветен по равно на дамите и децата респективно с фини бижута, био козметика и предмети за дома в скандинавски стил и играчки, аксесоари и дрехи за малчугани, разделени от книгите на 2 издателства, които паралелно носят послания както за малки, така и за големи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови