Клас, стани! Московски, мирно! (видео)

OFFNews 15 април 2016 в 12:48 9648 9

Клас стани! Московски мирно! (видео)

В разгара на корупционния скандал в Автомобилна администрация, единственото, което транспортният министър Ивайло Московски демонстрира, е готовност да си подаде оставката, но само ако премиерът му я поиска. 

Кадри от последното заседание на правителството показват конфузна ситуация, при която премиерът Бойко Борисов, уж на шега, се обръща към Московски и финансовия министър със забележка за това, че не са станали на крака, за да го посрещнат. Всички останали министри стават, а Борисов казва: "Само вие не ставате двамата?" В следващия момент всички останали министри сядат, а Московски виновно се изправя. Горанов обаче не се чувства длъжен да угоди на премиерската шега. 

Видеото беше излъчено от "Господари на ефира" на Нова тв. Телевизията беше набедена от Борисов за съучастие в заговор срещу правителството.

По повод Ивайло Московски от предаването "Господари на ефира" коментират:

Оставката му виси на косъм след корупционния скандал в ДАИ. Каквото и да говори той, трябва да знае, че не е вързан със свински опашки за министерското кресло и може да подаде оставка, когато пожелае. Особено ако не става прав, когато трябва... 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews