Как да преодолея стреса?

OFFNews 12 януари 2017 в 11:11 3930 1

Д-р Торсунов

Стресът е състояние на силно нервно напрежение, предизвикано от отрицателно физическо или емоционално въздействие. Tова най-вече се отнася до високите нива на стрес, които могат да имат негативен ефект върху физиката, емоциите и умствената концентрация, докато по-ниските нива могат да бъдат фактори на адаптация и справяне. Всеки знае за стреса, но почти никой реално не се замисля какво може да причини той. Има и ефикасни начини за справяне с него, а защо не и за предотвратяване на неговата поява.
Д-р Олег Торсунов е кандидат на медицинските науки, старши преподавател в Уралският Държавен Университет, специалист по обществено здраве, известен специалист по Аюрведа в Западния свят. Създадената от него оригинална методика за лечение комбинира грижата за духа, ума и тялото. Харизматичен лектор и автор на множество книги, д-р Торсунов представя познанието на древните Веди по разбираем и лесно приложим начин. Темите, които засяга са: психология на семейните отношения, правилно възпитание на децата, ведическа култура и медицина, астрология, личностното развитие и промяна на съдбата.
Д-р Олег Торсунов ще обясни природата на стреса, стадиите в развитието му и начините за лечение и профилактика на тридневен семинар „Преодоляване на стреса“ в НДК - София от 27 до 29.01.2017 г.
Семинарът е насочен към широката аудитория от желаещи да работят върху себе си, мислещи и развиващи се личности. Предназначен е за хора, които не са съгласни със своята жизнена ситуация в момента и искат да я променят в личен, професионален и здравословен план. Защото здравето на тялото е непълно без здраве на духа, емоциите и ума.
Темите на семинара са:
- 27.01.2017г. от 19:00ч. - Природа на стреса
- 28.01.2017г. от 18:00ч. - Стадии в развитието на стреса
- 29.01.2017г. от 18:00ч. - Преодоляване, освобождаване, лечение и профилактика на стреса
Осигурен е симултантен (синхронен) превод за всички желаещи.
Цени на билетите: за една лекция - 39 лв, за две лекции - 59 лв, за трите лекции - 79 лв. Всеки участник, закупил комбиниран билет за трите лекции, ще получи подарък - книга на д-р Торсунов.
По време на лекциите ще бъдат предоставени безплатни здравни консултации по методиките за лечение на д-р Торсунов на тридесет участника в семинара, избрани на случаен принцип.
www.facebook.com/torsunov.bg
www.torsunov.eu
[email protected]

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови