Излезе филм за Seo Оптимизацията в САЩ "SEO: THE MOVIE"

OFFNews 11 август 2017 в 12:24 3411 0

"SEO: The Movie" е нов документален филм, създаден от дигиталната маркетингова агенция Ignite Visibility, която изследва историята на SEO в САЩ. Филмът представлява 40-минутно видео за SEO индустрията и търсенето в интернет. Документалната лента хвърля поглед към бъдещето на оптимизацията и предсказва какво ще се случи със SEO през следващите години.

https://www.youtube.com/watch?v=RtFlAicK3xw

Филмът представлява един забавен поглед върху историята на SEO. Зрителите ще чуят разкази на експерти за връзката между Google, SEO и света на бизнеса. Безспорно, най-голям интерес предизвикат вдъхновяващите истории на предприемачи, чиито проспериращи компании, генерират печалби благодарение на SEO оптимизацията и големия трафик от търсене.

В "SEO: The Movie" ще видим Дани Съливан (Search Engine Watch), Бари Шварц (Search Engine Roundtable), Ранд Фишкин (SEOMoz), Брет Табке (Pubcon, Webmaster World), Рей Хофман (PushFire) и Джил Уолен (Search Engine Marketing New England, High Rankings).

Всеки от тях обяснява как е попаднал в индустрията на оптимизацията, Дани Съливан (експерт по Google), например е журналист във вестник и започва да се интересува от дигиталното търсене, защото му е интересно да получи някои отговори на въпросите за това как търсачките работят.

Ранд Фишкин е един от най-влиятелните млади милионери в САЩ и създател на Moz.

Джил Уейлън пък започва да се занимава със SEO благодарение на уебсайт за родители, който сама създава и на който се стреми да донесе повече трафик и по-висок ранг чрез използването на търсачки и ключови думи.

Големите в Големия бизнес

Историята на SEO във филма е разказана съвместно както от млади специалисти, така и от ветерани в SEO (занимаващи се с оптимизация от средата на 90-те). Това са мъжете и жените, които промениха интернет.

“SEO: The Movie” е иzключително подходящ за млади SEO специалисти, които тепърва навлизат в необятния сват на оптимизацията.

Какво точно представлява процесът на seo оптимизация, полезни съвети и стратегии за ефективното й прилагане, можете да научите тук: pagerules.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews