Яж, куме, пий: Златен скункс за Делян Добрев

OFFNews 05 октомври 2017 в 08:01 5449 0

Наградата за гафове и издънки „Златен скункс” на тв шоуто "Господари на ефира" попадна в ръцете на депутата от ГЕРБ и областен координатор на партията в Хасково Делян Добрев заради скандала с назначенията на негови роднини и приятели в Хасково.

След скандала Делян Добрев обяви, че подава оставка като депутат от парламентарната група на ГЕРБ и че решението му е съгласувано с премиера. Вчера обаче депутатите от ГЕРБ не го пуснаха да си тръгне и оставката му не беше приета.

"Сам взех решението да подам оставка, не бях принуден. Скандалът гръмна два дни след като заместник-кметовете на Хасково си тръгнаха. Кумът си тръгна и след това Йончева казва "защо работи там", каза Добрев при получаването на статуетката на вонливото животинче.

Той подчерта, че никога не е отричал, че има братовчедка и двама души, на които е бил кум в общината.

"Подадох си оставката. Скунксът си го получих. Няма какво повече да направя", каза още Добрев с приза в ръка. Готов съм и втори път да си подам оставката, защото не искам да работя в парламент, на който основната цел е да окепазят този или онзи", добави Добрев.

Депутатът посочи, че за зам.-кметовете не се правят конкурси.

Добрев бе посрещнат и изпратен от Боби Ваклинов от Господари пред входа на парламента с песента "Яж куме, пий, тебе ти е ред".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!