Фондация 'За нашите деца' организира Арт вечер на добродетелите

OFFNews 04 септември 2018 в 11:27 1439 0

На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичната бивша сграда на Музикалното училище на ул. „Оборище“ №5 фондация „За нашите деца“, съвместно с фондация „Аполон и Меркурий“, ще проведе ексклузивното издание на най-голямото си благотворително събитие - "Арт вечер на добродетелите 2018".

То е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на българските деца и семейства, което възпитава, формира мирогледа ни и влияе на ценностната ни система по един изтънчен и изкусен начин.

Събитието е естествено продължение на осемте успешни издания на „Вечер на добродетелите“ в подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

Екипът на фондацията вярва, че всяко дете се нуждае от обич, а обичта се сбъдва в семейство. Затова вече 26 години работи за това децата в ранна възраст да получават цялата необходима грижа и да растат пълноценно, така че да имат силен старт и основа за развитие. Именно затова каузата на арт вечерта е СИГУРНА СЕМЕЙНА ГРИЖА ЗА ВСЯКО ДЕТЕ.

С набраните средства фондацията ще подкрепи стотици деца и семейства в риск, ще отговори на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

"Aрт вечер на добродетелите 2018" ще събере 120 гости с изявен интерес към изкуството и по-специално към творбите на най-популярните и обичани български художници – ключови представители на бизнеса, дипломатическия и културен елит на страната, партньори, съмишленици и приятели на фондацията, личности в нашето общество, които знаят, че инвестирането в сигурна и стабилна семейна среда за всяко дете е основа за постигането на развито и цивилизовано общество в България.

Програмата на събитието ще бъде също толкова специална, колкото и неговите гости, уверяват от фондацията. Вечерта ще включва и традиционна артистична програма, в която ще вземат участие български музиканти, но акцент тази година ще е благотворителният търг, който ще даде възможност на присъстващите да наддават само за отбрани произведения на изкуството с висока социална стойност.

"Ние вярваме, че заедно с гостите на ексклузивното издание "Арт вечер на добродетелите 2018" ще подкрепим стотици деца и семейства да не се разделят, но и ще окрилим децата да разпознават красотата и изяществото в света още от ранна детска възраст – умения, които ще останат с тях през целия им житейски път", коментират от фондацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови