Fashion Days ще обжалват глобата от КЗК

OFFNews 11 ноември 2016 в 12:01 6485 3

„Фешън Дейс Шопинг“ ЕООД, собственици на онлайн магазина Fashion Days, ще обжалват решението на Комисията за защита на конкуренцията, с което фирмата ще бъде глобена със 120 хил. лева.

В писмо до медиите от „Фешън Дейс Шопинг“ ЕООД заявиха, че техните кампании не са в разрез с добрите бизнес практики.

Ето какво пишат още от онлайн магазина:

Санкцията е наложена по повод четири продукта, които са били част от друга кампания (Spring Sale), приключила преди Великден, като след края й продуктите са се върнали на предишната си цена. Във Великденската промоция става въпрос за отстъпка на фактура, предоставяна с въвеждане на ваучер при поръчка над предварително обявена минимална стойност, която е приложима за всички продукти на сайта и не е насочена конкретно към някой от четирите продукта, споменати по-горе. Ето защо убедени сме, че интерпретацията на фактите в решението на Комисията е неправилна и всички действия на Fashion Days са били предприети добросъвестно и в съответствие със закона.

Fashion Days организира постоянно атрактивни промоции, за да предложи на своите клиенти изгодни оферти в зависимост от сезонния характер на продуктите, различни празници през годината и други специални събития на модния пазар.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

1

SC

11.11 2016 в 12:42

Вместо КЗК, по-скоро НАП трябва да се поинтересуват как е възможно един сайт за дрехи да продава стока за 24 милиона годишно (средно по 67 бона на ден). Толкова много голи, боси и същевременно платежоспособни българи ли има?