Quantcast

Фандъкова: Проявена е изключителна небрежност в случая с избягалия тигър

ОFFNews Последна промяна на 07 декември 2014 в 18:05 7502 3

Йорданка Фандъкова

Проявена е изключително голяма небрежност при ситуацията с избягалия тигър. Това каза кметът на столична община Йорданка Фандъкова пред журналисти, цитирана от „Фокус".

„Предполагам, че стресът на хората, които са били наоколо е твърде голям, но всички са реагирали много спокойно. След като бяхме сигурни, че за хората няма риск, бяха предприети всички действия и животното да не пострада. Наложи се няколко пъти да се поставя упойка, но в края на краищата, благодарение на професионализма на много хора, в момента животното спи. Увериха ни, че няма никаква опасност за него. Започват вече анализите и проверките и най-вече проверка на системите за сигурност. За мен след първоначалната информация реакцията беше добра, но за да се случи това нещо, очевидно, че системите не са функционирали така както трябва", обясни Фандъкова.

„Възложила съм да се изработи цялостна концепция за сигурност, за да няма никакъв риск някой служител да се разсее и да се случи това, което е изключително тежко", каза още столичният кмет.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.12 2014 в 02:54

Таз съвсем е перкулясала от чиновничество:)))
Вместо като хората да каже "мани, байчото забравил да тури катанеца, и мачока избегал на двора", тя "Започват вече анализите и проверките и най-вече проверка на системите за сигурност. ... че системите не са функционирали така както трябва", ...Възложила съм да се изработи цялостна концепция за сигурност, ..." и дрън - дрън, даже не можах да го преразкажа за подигравка:)))

07.12 2014 в 21:55

TAIA PROSTAKESA DA SE MAHA

07.12 2014 в 19:28

Нарича се поставяне в опасност и е престъпление, другарко Фандъкова!