ERP.BG организира дискусия за Наредба 18 на НАП в рамките на своя партньорски форум ERP.net Expo 2019

Това ще е първата дискусия, обхващаща както бизнес, така и технологичните аспекти на темата

OFFNews 03 юни 2019 в 10:08 1722 0

Първата по рода си дискусия за Наредба 18 на Националната агенция за приходите (НАП), която ще обхване основните бизнес и технологични аспекти на темата, ще се проведе в рамките на форума ERP.net Expo 2019. Събитието се организира от българската софтуерна компания ERP.BG и ще се проведе на 6 юни в Sofia Event Center. В дискусията ще вземе участие основателят на ERP.BG Иван Аржентински, който е и представител на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) в преговорите с НАП относно Наредба 18.

ERP.net Expo 2019 е мащабна партньорска конференция, на която софтуерната компания ще представи своята екосистема за бизнес приложения ERP.net, както и базираната на нея партньорска програма. Това е първата по рода си у нас екосистема, създадена около ERP решение. В рамките на форума експерти от бранша ще обсъдят и прогнозите за бъдещото развитие на бизнес софтуера. Темата за Наредба 18 ще заеме важна част от програмата на събитието, поради ключовото значение на подзаконовия нормативен акт върху бъдещото развитие на бранша. На конференцията ще присъстват мениджъри на компании, специалисти от софтуерния бранш, стартиращи предприемачи, представители на масмедиите и др.

„През последните месеци Наредба 18 се превърна в най-обсъжданата от бизнеса у нас тема поради огромното си влияние върху редица браншове, включително и този за разработка на бизнес софтуер. В рамките на предстоящата дискусия ще се постараем да отговорим на натрупалите се въпроси и да разсеем някои притеснения по темата“ - заяви Иван Аржентински, управляващ съдружник и основател на ERP.BG.

Повече информация за предстоящото събитие е достъпна на адрес: https://expo2019.erp.bg/.

Събитието е безплатно със задължителна регистрация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови