Quantcast

Бракониери убиха три лопатара и сърна край Момчилград

OFFNews Последна промяна на 08 август 2015 в 20:17 4421 8

През изминалата нощ в стопанството на ловна дружинка „Нановица” край Момчилград бракониери са убили три лопатара и една сърна.

Това съобщи заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов при откриването на ловния сезон на пернат дивеч в землището на град Съединение.

Това е грубо и тежко нарушение и извършителите подлежат на затвор до три години за убийство на едър дивеч, заяви Костов.

Извършват се мероприятия по издирването на извършителите, но със сигурност се знаят, каза още заместник-министърът на земеделието.

По информация на Нова телевизия сред брокониерите, убили животните през изминалата нощ, е и местен лидер на „силна партия в района на Кърджали”.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.08 2015 в 14:08

@фифо

Ами много е простичко, с този израз показвам отношението си към тези, които убиват красиви и редки животни, не от нужда за оцеляване, а от комплексарщина и алчност. Сам признаваш, че няма как да си взема пищова и да направя с тях онова, което бих сторил с удоволствие.
Вярващ съм поне дотолкова, че да съм убеден, че Бог рано или късно наказва злодеите.
Колкото до твърдението ти, че България не страда от лошите, наглите и крадливите, едва ли ще се намери някой да го повярва. Виж, от дървени философи като тебе, със сигурност. Жалкото е, че у нас тази порода с лопата да я ринеш!

09.08 2015 в 10:57

Най-вероятно ще им се размине. Както навремето се размина на Гоце. Тъжно, но факт!

09.08 2015 в 10:50

ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЪС СИГУРНОСТ СА ИЗВЕСТНИ(МЕСТНИ ФЕОДАЛИ,"АКТИВИСТИ" НА ДПС,ЧУВСТВАЩИ СЕ БЕЗНАКАЗАНИ),НО СЕГА ЩЕ ГИ "ИЗДИРВАМЕ",Т.Е.ЩЕ ПИТАМЕ АХМЕД ДОГАН ДАЛИ ДА ГИ СЪДИМ И ПР."НАВЕЖДАНИЯ"! ДОКОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ АЛКОХОЛИЗИРАН АГЕНТ НА ДС?

09.08 2015 в 01:45

@krokodil

Повръща ми се, като стана свидетел на поредните религиозни простотии...какво ще рече "Бог да ги убие"? Това е или изразяване на безпомощност в ситуацията или бягане от отговорност? Бог ли ще чакаш да ти свърши работата, понеже ти искаш това да се случи, но си ограничен от разни обстоятелства(закона или безпомощността си, в случая, или и двете). Поредния "българин", силен само на маса или във форум...

Да не говорим, че ако си вярващ, току-що, наруши 2 от 10-те Божи заповеди - "Не изричай напразно името Господне" и "Не пожелавай зло на ближния си"!

България не страда от лошите, наглите и крадливите, които са между нас. Страда от такива олигофрени като теб!

09.08 2015 в 00:00

Има само едно определение - изверги безподобни. Тъй като не могат да докажат себе си по
друг начин, правят го по най-гадния. Дано да има възмездие.

08.08 2015 в 23:44

От дпс са боклуците,местни дерибеи, много добре ги познавам, това е поредното им престъпление

08.08 2015 в 22:17

Сигирно са били Гоце и синовете му

08.08 2015 в 20:58

Бог да ги убие!