Quantcast

Борисов: Политиката по света ни води към лошо, но войната не гарантира мир

"Мога да уверя българите, че в момента „Гранична полиция” разполага с кораби в топ 3 на Европа"

OFFNews Последна промяна на 23 юли 2016 в 16:07 5240 5

Снимка Дияна Бедросян/Дарик

"Виждате, ние точно се движим с министър Ненчев по границата, хем да не създаваме смут, хем да има и спокойствие, но и бдителност на хората, защото всичко е относително", заяви Бойко Борисов в Резово.

Той допълни, че отношенията между хора и държави се менят в рамките на дни и вижда в лицата на политиците по света напрежение, яд и решителност и безкомпромисност. Той също така допълни, че политиката става все по-лична.

Премиерът смята, че поддържаме балансирана политика с Турция: „В непрекъснат контакт сме с турските власти на всички нива и успяваме да запазим това относително спокойствие."

„Неслучайно и моряците са тук сред нас, защото имаме информация – правени са опити да се движат и то не такива гемии като гръцките, става въпрос яхти с бежанци, но не това което хората разбират под яхта. Неслучайно тук включваме и военноморския флот плюс всички добри кораби на „Гранична полиция”. Мога да уверя българите, че в момента „Гранична полиция” разполага с кораби в топ 3 на Европа”, заяви той.

„Упрекът ми е бил изцяло към политиците – тази политика, която се води в последните години в света, няма да доведе до нищо добро. За съжаление ще се окажа лош пророк. Страхът и напрежението в европейските държави расте. В рамките на дни се променят отношенията между държави и хора. Войната не може да гарантира мир", каза още Борисов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8830

6

Traian Savov

24.07 2016 в 07:41

Ако искаш мир, готви се за война. — Сун Дзъ

8439

5

Данаил Минчев

23.07 2016 в 20:42

"Войната не гарантинтира мир"
Не може да бъде! По същата логика бялото не гарантира черното, малкото не гарантира голямото и мокрото не гарантира сухото. Никога не ми беше минавало през ума.

17668

4

Руслан

23.07 2016 в 19:02

Защо Борисофф управлява джип на гранична полиция?
Той в състава на полицията ли е?

21762

2

spirit оригиналът

23.07 2016 в 18:25

В момента ужасът, който става, новият Армагедон, той настъпва в момента, ние с вас участваме в битката. Всички си представят Армагедона, последната битка между силите на доброто и силите на злото, ще участват всички царе на земята, така е писано в Апокалипсиса.
Армагедонът е битка, която ще трае може би векове. Но тя започна. Черно море е било едно сладководно езеро. В един момент изригва вулкан, вероятно остров Санторини, пробиват се Дарданелите и солената вода на Средиземно море нахлува в сладководното езеро. И ние имаме нашето Черно море в момента.
Представете си Европа като едно такова сладководно езеро. Сега изригва вулкана, изригва Близкия изток и се издънва Европа.
В момента от юг в Европа влиза друга вода.