Близки на убитата журналистка: Вярваме, че полицията е на финалната права

OFFNews 09 октомври 2018 в 12:19 8506 1

"Вярваме, че полицията е на финалната права да разкрие извършителя".

Това пише в изявление на семейството и колеги на убитата журналистка Виктория Маринова, което е публикувано в сайта на телевизия TVN, където тя работеше.

Близките на телевизионната водеща се обявяват категорично против обявения за днес протест, който е предвидено да блокира на движението в района на Дунав мост. "Едва ли и Виктория би желала подобно нещо", пишат те.

" Молим Ви, не прибягвайте до никакви крайни мерки!!! Така няма да помогнем, а напротив. Ще има време за гняв! Просто нека не е днес!", пише още в изявлението. 

Семейството и колегите на Маринова молят хората да имат още малко търпение. Те призовават всеки, който иска да почете паметта на журналистката, да го направи с добро дело. 

"Ако е вярно това, че Господ прибира при себе си най-добрите, то е най-вярно за Виктория. Не тъжете за нея, тя не би го искала. Почетете я с едно добро дело. Ей така – без причина, за някой непознат. И му кажете той да направи същото за друг. Заради нея. И когато това добро дело обиколи целия свят и се върне при вас – тогава ще знаете, че сме променили света. За това живееше тя – за да направи света по-добър. Нека заедно да довършим започнатото от нея. Така би искала тя!", пише още на сайта на TVN.

Във връзка с разследването на убийството полицията в Русе обяви телефон за сигнали от граждани. Хората, които разполагат с информация, касаеща извършеното тежко криминално престъпление могат да позвънят на телефон: 0889 562407.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

1

случайно прочетох

09.10 2018 в 13:18

"Има задържан по случая с убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, съобщава БНР. По непотвърдена информация, той е румънски гражданин, има и молдовски паспорт.По информация на bTV става дума за украинец с румънско гражданство, който водел скитнически начин на живот.На място работят трима прокурори от ВКП. Вътрешният министър Младен Маринов координира разследването.От МВР отказват официални данни до момента."

https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/10/09/3324362_roiters_ima_zadurjan_za_ubiistvoto_na_viktoriia/