Барикадиралият се мъж в "Стрелбище" стреля по полицай

OFFNews Последна промяна на 27 март 2016 в 10:14 4316 7

Мъжът, който се барикадира в дома си, използва оръжие срещу служител на МВР, което направи нещата по-сериозни. Имаме вече явна агресия, съобщи директорът на СДВР Младен Маринов, цитиран от Нова телевизия.

Барикадиралият се мъж е бивш служител на МВР, той е на 69 години.

Предал е оръжието си през 1996 г., когато вече не е бил в системата на МВР.

Според полицаи той е използвал незаконен пистолет.

В събота следобед 69-годишният мъж се барикадира в апартамента, в който живее с трудно подвижната си съпруга и дъщеря си.

След скандал с дъщеря си бившият полицай започнал да стреля първо по нея. Тя успяла да избяга и подала сигнал на тел. 112.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.03 2016 в 13:57

Много е хубаво това, че нашата полиция знае кой от нейните служители(бивши и настоящи вероятно) имат незаконно оръжие. Това са хората, които са блюстители на закона. Няма да спра да повтарям, че милицията/полицията е резерва на БСП. Нарочно не се разкриват престъпления и се дава възможност на престъпността да вилнее, за да могат агитаторите на столетницата, да хвалят сигурността при Т.Ж.и да реват срещу либерализма и демокрацията. От сутрин до вечер, дежурните оплаквачки от ДС, плачат по медиите за бежанците в Западна Европа. Бе що не си гледате собствената страна, която не е привлекателна за никого? в Русия впрочем е същото, но те водят хибридна война, а ние какво точно правим?

27.03 2016 в 13:02

Sas 06te dvaese zaplati na 70 godi6nunata mоze i da se umiri.
Латинското писмо е за чляновете на роднатаполизиягипази.
Тез българско четмо и писмо не разбират.И с кратко съобщение на маймунски български си хортуват.
Модерна полиция с една дума.

27.03 2016 в 12:01

Мнозинството бивши служители на МВР не са с всичкия си и са агресивни. Няколко примера мога да изредя на такива лекета, които в "пенсионна" възраст налитат на юмручен бой.

Какво общо има тук "американската демокрация", бе червен трол Гочо?

Мъжът разполага с поне едно НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ и е бивш "служител на реда".

27.03 2016 в 11:36

В България само мутри, престъпници и луди имат оръжия. Обикновения човечец дето трябва да се пази точно от гореизброените няма право да притежава каквото и да е средство за самозащита и бива щателно проверяван

27.03 2016 в 11:00

Пристъп на американска демокрация и евроатлантизъм е получил вероятно ;)?!?!

27.03 2016 в 10:56

"Операцията пред дома му продължава почти 20 часа"....това си е направо "мозъчна операция". Да пуснат Петко от затвора....... той ще приключи "операцията" бързичко...Иначе този (може би роднина на измисления "генерал" Коджейков) ще го чакат да умре от старост, все пак е на 69 години, колко да му остават? Още 5-10 години ...и проблема на МВР "професионалистите" е решен....Министърката да отпусне още щат за служители, да отцепят района (това да им е длъжността - отцепка) ииии да чакат. Чакането му е майката.....

27.03 2016 в 10:24

Той се е барикадирал в дома си. Него са го заобиколили милиционери и той се отбранява.
Как си е купил незаконно оръжие?!

КОЙ е допуснал незакоонто оръжие, контрабанда и търговия ??????