Български проект с шанс да спечели световния конкурс The Venture

OFFNews 02 юни 2015 в 12:34 1958 0

Атанас Дюлгеров, част от екипа на Arthesis

Младият екип на Arthesis и проектът им за 3D принтиране на покрития за протези, увеличи шанса си да спечели престижния световен конкурс за социално предприемачество The Venture.

Българските предприемачи получиха подкрепата на милиони хора от цял свят като през първите седмици успяха да заемат пета позиция във временното класиране на конкурса

До този момент Arthesis успяха да се преборят до челната петорка сред най-добрите социални проекти в света като разкриха своя потенциал и възможността да предложат устойчиво и ценово достъпни решение за хората с ампутирани крайници.

Онлайн гласуването се провежда на официалната страница на конкурса, където можете да дадете своят глас за един български проект, които има нужда да получи не само признанието на света, но и това на собствената си страна.

Това е линкът за гласуване, а крайният срок до който можете да подкрепите Arthesis в надпреварата е 14 юни 2015 година.

Конкурсът The Venture е в търсене и подкрепа на най-обещаващите социални предприемачи, които искат да окажат положителни влияние със своята дейност върху живота на хората. С осигурен фонд от един милион долара и други ресурси The Venture ще даде възможност на социални предприемачи от цял свят да реализират техния потенциал и да получат по-голяма видимост на своите проекти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови