България Еър ще изпълни чартърните си полети до Египет

OFFNews 14 октомври 2023 в 09:41 1781 1

полет

Снимка България Еър

Чартърен полет до Египед

България Еър ще изпълни планираните чартърни полети до египетските курорти Хургада и Шарм Ел Шейх през почивните дни на 14 и 15 октомври. Това съобщават от националния превозвач по повод издаденото в петък предупреждение от Министерство на външните работи относно ограничаване на пътуването в съседните на Израел страни - Египет и Йордания.

Въпреки повишаването степента на опасност, националният превозвач предприема тази стъпка с цел гарантиране на безопасното прибиране на туристическите групи от Египет, след като страната беше засегната от последиците на военния конфликт в Израел.

„България Еър“, като част от социално отговорната си мисия на национален превозвач, ще изпълни поетите си ангажименти към туроператорите и агенциите. Авиокомпанията се стреми да гарантира безопасен превоз на българите зад граница, в края на тяхната почивка в курортния град Хургада в събота и Шарм Ел Шейх в неделя. Чартърните полети до края на седмицата от и до Египет ще бъдат изпълнени по предварително обявеното разписание и в пълен обем., допълват от компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика