35-годишен жител на с. Дагоново е петият милионер за годината от Националната лотария

OFFNews 24 май 2019 в 19:36 907 0

Снимка Национална лотария

35-годишният Али Шайгов от благоевградското село Дагоново спечели 1 000 000 лева с печеливш билет „Златните пирамиди за милиони 3“. Така той стана петия милионер на Национална лотария от началото на годината.

Али работи в хотел в Банско. Женен е и има две деца. Купува си късметлийския билет от магазин в село Баня, откъдето минава почти всеки ден и има традиция да си пробва шанса. Спомня си, че в съдбовния ден е изтеглил любимия си билет от средата на купчинката с лотарийни билети.

„Чувството е уникално. 1 000 000 лева са много пари. Играя често, но не съм вярвал, че може да спечеля толкова голяма сума. Много съм развълнуван“, каза късметлията.

Първоначално, когато се е появило и последното късметлийско число в реда за 1 000 000 лева, Али си е помислил, че е сгрешил някъде. „Сверих числата едно по едно близо три пъти и тогава се убедих напълно, че всички съвпадат“, добавя той.

С печалбата милионерът ще ремонтира жилището си и ще помогне на близките си. В бъдеще планира да стартира малък семеен бизнес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков