Бургаски общински съветник към колегите си: За никакъв х*й не ставате

OFFNews - Бургас 31 май 2017 в 12:36 9819 3

Снимка inlife.bg

Георги Манев

За никакъв х*й не ставате!“. С тази реплика, бургаският общински съветник Георги Манев, лидер на партия Средна европейска класа, се обърна към свои колеги на вчерашната сесия на местния парламент.

Причина за избухването на Манев се оказа нещо не чак толкова скандално – избор на председател и временно изпълняващ длъжността „секретар“ на Общинския съвет по наркотични вещества. Гласуването в зала очевидно не се хареса на Манев и той заяви:

Това е, направо, б*х ти глупостта! Имаше 10 човека за председатели, ние ще гласуваме само двама…“, започна Манев.

След това доразви тезата си:

Направо сте… Не, не, честно… За никакъв х*й не ставате!“, подчерта Манев.

На тази му реплика, председателят на Общинския съвет Константин Луков му отправи официално предупреждение и му направи забележка „да си мери приказките“. Манев, обаче, бе категоричен:

Аз не си ги меря пред Народното събрание, пред тебе ще ги меря! Б*х ти глупостите! Айде, сега! Стига сте ми правили такива постановки, б*х ти и ченгеджийските глупости. Е*и му майката!“, каза още Манев и продължи в същия си стил.

Поведението на Георги Манев и репликите му към колегите не предизвика особена реакция сред общинските съветници. За сметка на това, имаше разгорещени дебати относно докладна, свързана с няколко будки за сладолед.

Реакцията на Манев не е изненадваща. Преди няколко месеца, на комисия на общинския съвет, той яростно защити парцел, предвиден за застрояване, с напомняне, че вече е казвал на живеещите наоколо „да го ду*ат“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13780

3

Перко

31.05 2017 в 16:38

Нещата трябва да се наричат с истинските им имена ... :)

29216

2

Лопе де Вега

31.05 2017 в 12:59

Може и да е прав - ако са пу...! Иначе кво толкова. Народен избраник! Не ви е некъв мусю или барон-фон. Човека си говори по народному, нъл тъй?

Поздрав!

29585

1

Izalina

31.05 2017 в 12:53

Мила родна картинка.
После що и от училищните дворове вече се разнася подобна "стилистика".

За едно нещо беше прав баце - матряла.