Алкохол, наркотици и телефони в пазарджишкия затвор

OFFNews 17 март 2017 в 12:21 11318 4

Снимка bTV

Осъдени за убийства, кражби, измами и изнасилвания в затвора в Пазарджик излъчват на живо как пият домашна ракия зад решетките. Наказанията не ги спират, а надзирателите са демотивирани, съобщава bTV.

Зад решетките на затвора в Пазарджик присъдите си излежават 400 човека. Там са и хора, обвинени за участие в организирани престъпни групи, които не би трябвало да имат връзка с външния свят.

Петър Стоянов е един от затворниците, който има шест присъди за 7 г. затвор. Твърди, че притежава телефон още от самото начало на престоя си. Активният във "Фейсбук" потребител сам качва клипове, на които се вижда как се дрогира на купон в килията си.

Забавленията зад решетките продължили и тази седмица, като този път лишените от свобода употребяват и алкохол.
В качения клип е видимо, че цялата тази ситуация не притеснява затворниците, а напротив - отправят целенасочена провокация към директора на затвора - Веселин Коцев.

След излъчения пред директора на затвора материал, той посочва, че осъденият Петър Стоянов „може да шмърка всичко – от аспирин до брашно”.

Веселин Коцев разказва, че преди време на същото лице на шкафчето му е била намерена трева, след което са го предали на прокуратурата, но друг е поел вината и наказанието му е било отменено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12037

4

Мария Маринова

17.03 2017 в 14:36

А, дубрутру :D

16009

2

Nik68

17.03 2017 в 13:07

Надзиратели с малки заплати, незаинтересовани да има ред. Липса на лостове за влияние от страна на ръководството, защото после не може да намери персонал. Корупция на дребно сред персонала. Затворен кръг.