Germanos представя мобилния телефон като виртуален свят

08 ноември 2012 в 17:39 3191 2

Новата кампания на GERMANOS представя мобилния телефон като един нов, виртуален свят
Новата кампания на GERMANOS представя мобилния телефон като един нов, виртуален свят

Веригата магазини за телекомуникационни продукти и услуги GERMANOS ще представи концепцията за мобилния телефон като един нов, виртуален свят.

В рамките на 11 нови рекламни клипа компанията ще покаже как възможностите на мобилните телефони ни помагат да общуваме, да се забавляваме и да споделяме.

Идеята на новата комуникационна кампания, наречена „Твоят телефон, твоят свят”, е да представи телефона като устройство, което побира в себе си голяма част от живота на своя притежател. Все повече потребители използват мобилните си телефони не само за да се свързват с близките си, но и за да споделят, да работят и да съхраняват своите любими моменти. Чрез своя смартфон хората изграждат цял дигитален свят, в който пазят информация, която е част от тяхната идентичност.

За заснемането на клиповете е построен прецизен декор, разположен на площ от 600 кв. м. Грандиозната конструкция е подготвена и реализирана във футуристичен стил от арт директора Георги Манов. Режисурата на клиповете е поверена на Валери Милев, а визуалните концепции – на оператора Ненад Бороевич. В рекламите са взели участие актьори, подбрани сред стотици участници в предварителен кастинг.

За да пресъздаде по вълнуващ начин живота чрез телефона, екипът прилага различни продукционни и постпродукционни техники. Играта с мащабите, цветовете и формите в клиповете е невероятна, а приключенията на героите – завладяващи. Използвана е компютърна анимация и други допълнителни ефекти, които подсилват усещането за потапяне в един футуристичен свят, който улеснява и разнообразява живота на потребителите, като в същото време се побира в техния джоб.

Музикалната тема на новата рекламна концепция е от песента "Call it what you want” на групата Foster The People.

Изпълнението на проекта е дело на „Чучков Брадърс Студио”, а креативните идеи са на рекламна агенция „Огилви”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!