Госпожица Суши и тричането на Кобри

Емил Йотовски Последна промяна на 26 март 2019 в 14:45 11265 7

Видяхте ли? Скандал!

Аз лично гледах прословутата целувка между Кубрат Пулев и г-ца Суши. Дори на повторение. Търсих друга гледна точка, ама не намерих. После гледахме на забавен кадър с жена ми. „Ми целувка“ - ми казва тя и си продължава да си прави нейните неща. 

Ма как така? Не видя ли злобния мачистки нагон? Доминацията, обсебване на личното пространство. Унижението?

Подигравка с целия женски род? Как очакваме после тази жена да има нормално семейство? Деца? Може да откачи и да стане масов убиец? Ми да!

Нищо такова не била видяла.

Кучето и то гледаше целувката, ама за неговото мнение не съм го питал.

После пак гледах на забавен кадър сцената. Търсих възмущение, отвращение, плюене на слюнки по пода, бърсане с ръкав. Защита. Опит за шамар. Поне укорен поглед.

Не!

Кака ни Суши се хили кат зелка. Да се чудиш суши ли е, зелка ли е. Може и като суши да се хили, ама аз лично не съм виждал много суши в живота си, така че не знам.

Хич не и личи да е съсипана и с провалена кариера. Ама те в Невада знаеш ли ги? Странни хора са.

После разбрах (може и да не съм прав, ама може и да съм), че кака ни Суши работи в развлекателно-кулинарния бизнес. Тоест, елегантно да се предлага като база за блюдо. Ще го кажа по-разговорно - Да си изуе гащите, я напльокат със саламчета или там каквото трябва и така, готова за консумация, да я сервират. Срещу пари, разбира се.

Ей! Това е изкуство, си викам! Ние в националната художествена галерия консумираме подобни храни. Значи г-цата Суши е човек на изкуството с ранима душа. След целувка може да се самоубие заради поругана моминската гордост. Какво разбираме ние от тези неща? Талибани сме, да ме извиняват талибаните. Едно е да кльопат от задника ти сурова риба, друго е да те целунат докато взимаш интервю.

Но освен морално, целувките имат и финансово измерение. А Кобрата, не е тайна, добре заработва. Що ли си мисля, че в щаба на госпожицата (вече и тя има щаб) се обсъжда как да спретнат на нашия боксьор един сексуален тормоз. Да го заплашат със съд. Ама защото са добри хора, разбрани, ще оправят нещата с едно парично обезщетение. Да има за семки и за психоаналитик.

Колко голямо ще бъде обезщетението, може да разберем близките дни, а може и никога да не разберем. Зависи докъде ще се стигне. Защото първо е целувката, а после може и нещо и за изнасилване да се прокрадне. Примерно изнасилване с поглед или с мисъл. Както казва съвременният либерал – самата мисъл за секс вече е изнасилване.

Сигурно госпожицата Суши вече е надлежно инструктирана да бъде шокирана, озадачена, притеснена и заекваща. Може и обрив да и излезе, обаче ако и преведат една тлъста сума пари ще и мине.

Та се сетих за един обичай. Тричане. Взимат кучето и го въртят на въже, а после животинчето пада в реката. За здраве било, казват старите хора.

Тричането на кобри е същото. Скандал докато ти се завие свят и после цоп - финансова компенсация.

Да видим…

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

7

OFFRed

01.04 2019 в 19:10

К**венцето казва Thank You, I love it във видеото.
Хили се като зелка.
Вижте и профила в Instagram ... Не си поплюва. А кинти от съд се печелят най-сладко.
А на афтърпартито - lap dance в скута на други чичковци. Може пък те да я съдят за суксуален тормоз? Натопорчила ги е и после - аре чао! И това е е за съд :D

3000

6

котаракът Еркюл

27.03 2019 в 21:53

Ако интервюиращият бе атлетичен мъж, нашенецът дали би спонтанно го целунал в изблик на радост? Щото природата му била такава. Дано поне да се е забърсал по-добре,че на г-ца Суши целувката да не й се е сторила и солна ... от потта му.

5944

4

AnderXale

27.03 2019 в 12:38

Интересен факт е, че момичето все още не се е оплакало и не е казало една лоша дума срещу Кобрата, но някви пъпчиви, не видяли секс, либерали, го разкъсват по форумите...

7671

3

Hissarion

26.03 2019 в 17:58

Емката е праснал една злобарка на госпожица Суши и сега се изживява като баджанак на Пулев.

8740

1

cepcem

26.03 2019 в 15:43

Аре стига вече дървени философи. Преценявал бил по екрана дали била смутена. Просто целувка било... Ми ако е лесбийка пак ли е просто целувка? Автора ако така го млясне мъж пак ли ще се отдаде на разсъждения? Животът е шарен.
 
X