"Под прикритие" може да се гледа в Youtube, но само от България

OFFNews 21 януари 2014 в 14:52 5110 0

"Под прикритие" 4

Сериалът "Под прикритие" ще бъде достъпен още днес на официалния канал на БНТ в Youtube, съобщиха от телевизията в отговор на многобройни запитвания от зрители.

По данни на медията почти 500 000 българи са гледали премиерата на новия четвърти сезон в неделя вечер, а близо 20 000 души са проследили епизода на лайф стрийминга на уеб страницата - tv.bnt.bg. От неделя вечерта до днес повече от 150 000 души са гледали „Под прикритие” 4 в интернет в торенти и сайтове, които не са собственост на БНТ. Излъчването им там е нерегламентирано и ще получат официално възражение, включително за нарушаване на авторски права, обявиха от телевизията.

Официалният канал на БНТ в YouTube ще бъде достъпен само за територията на България, уточняват от "Сан Стефано" 29.

„Интернет не е конкурент на ефирното излъчване, обратно - прибавя зрители и силният интерес към „Под прикритие” в мрежата само разширява аудиторията на БНТ. За съжаление специалният канал в YouTube няма да е достъпен за българите в чужбина. Това ограничение се налага заради световното разпространение на сериала и договорните отношения с компанията-дистрибутор”, уточнява програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови