Пепси прекрати сътрудничеството си с блогъра Тото

OFFNews 04 август 2023 в 12:25 8053 11

Тото
Йонислав Йотов - Тото.

Компанията за безалкохолни напитки Пепси прекрати сътрудничеството си с блогъра и музикант Йонислав Йотов - Тото, съобщиха от дружеството. 

Това се случва, след като преди дни се разбра, че в епизод на популярния му подкаст баскетболният треньор Константин Папазов - Тити заяви, че преди години е подстригал насила жена, защото му изневерила. Думите на Папазов предизвикаха лавина от негативни реакции в социалните мрежи, които освен срещу него се насочиха и към Тото за това, че не е реагирал адекватно на казаното.

По-късно блогърът се извини, но въпреки това, след докладване от потребители, всички епизоди от популярния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов бяха свалени.

Ето и текста на позицията на PepsiCo:

„Куадрант Бевъриджис“ АД – като официална бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и организатор на кампанията „Предизвикателството на Pepsi” заявява ясна позиция против насилието. Като социално отговорна компания ние по никакъв начин не подкрепяме и сме против действия, които водят до увреждане на човешкото достойнство и физическо здраве. Ние по никакъв начин няма да толерираме подобно отношение в обществото или даването на трибуна на такъв тип поведение.

На база гореизложеното ви уверяваме, че сме предприели необходимите последващи мерки, свързани с преустановяване на колаборацията ни с г-н Йонислав Йотов (ТОТО).

Екипът на „Куадрант Бевъриджис“ АД

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

870

11

Constanza

04.08 2023 в 21:33

dolivo, след като разправя с наслада как е упражнил насилие върху жена, май не се е развил особено.

345

10

Джендо Джедев

04.08 2023 в 16:18

Виторио,

Добрите дела не са индулгенция за лошите. За Боко не съм гласувал, а и го критикувам където седна и където стана. Мутрите - също. Така че не разбирам какви мераци имаш към мен.

22548

9

dolivo

04.08 2023 в 16:10

Тити и Торо са се хванали на хорото на публичността и трябва да са фино настроени и да внимават, защото с това си вадят парите.

Показали са лош вкус, Тити се извини, доколкото искрено, това витае във въздуха, това се говори.

Туй че осиновил дете, предполагам за 30 години е претърпял развитие.

Едно време е бил простак обаче, факт.

3714

8

GB

04.08 2023 в 16:02

Браво!
Тъкмо се бях зарекъл да не купувам повече Pepsi, любимата си напитка.

Инфлуенсърите "инфлуенсват", т.е. влияят, особено на младите. Трябва да са образец на поведение.

-295

7

Vitorio

04.08 2023 в 15:48

Знаеш ли че Тити Папазов, осинови цигане със съмнение за СПИН, и го кръсти Желко, и си го гледа като второ дете?!
Осинови го само защото беше видял по телевизията ужасяваща история за изоставено новородено в болница... не мога да повярвам, че точно в него се прицелиха за някакви тинейджърски келешлъци от преди 30 години!
Тото по същият начин, позитивен глупендер от нета и той излезе най големият мизогенист!
Айде спретнете на някоя мутра такъв другарски съд, да видим дали ще ви мине номерът!
Ето давам за пример, Боко Тиквата от Банкя, който се беше опитва да съблазнява малолетна, при това най талантливата ни тенисистка за онова време Сесил Каратанчева, айде и на него да му спретнем другарски съд, може ли?!

345

6

Джендо Джедев

04.08 2023 в 15:33

Vitorio,

Това, че някаква си култура има някакви си ритуали, изобщо не значи, че тези ритуали не са най-малкото укорими. Талибанската култура пък си има ритуали на обезглавяване... Още по-малко пък значи, че някой спонсор е длъжен да спонсорира промоутърите й.

-295

5

Vitorio

04.08 2023 в 15:10

Джендо, явно не си запознат с чалга културата у нас и на Балканите!
Историята с подстригването е дълбоко залегнала в съзнанието на балканските мутри и води началото си от насилствено остриганата Цеца Величкович-Режнятович, от мъжа й, Желко Ражнатович- Аркан, като знак на голямата им любов и ревността на мафиотта и военно престъпника към неговата изгора, примата на турбо фолка!
Това за чалга поколението е една от най великите любовни истории на страст, сръбска музика и плескавици, нещо като "Брулени Хълмове" но за простаци...
Така че да се съди Тити Папазов е безумство и единственият ефект който се търси е да го разплачат, за да покажат мъжката слабост! Почти съм сигурен, че си я е съчинил тази история за да се направи на балкански мачо, иначе щеше да се появи и жертвата на това престъпление!

345

4

Джендо Джедев

04.08 2023 в 14:53

Vitorio,

Пепси са отказали спонсорство на някой, който се хили като пача на признанията на Тити, свързани с насилие. Просто хората не искат името им да се свързва с такива като Тото. Откога на това му се вика другарски съд? Значи хем не си гледал Тото, хем даваш мнение? Браво, бе! А това, че Тото има жена и дете още повече утежнява случая му. Защото като съпруг и баща се очаква да е доста по-зрял емоционално и да има по-здрави морално-етически норми.

"Един пост в грешна посока, и ти замразяват заплатата," - а пък заради един грешен завой можеш да отидеш в затвора. За дълго. Какво нередно виждаш тук?

"Пепси е отвратителна напитка и никога повече не бих я опитал!!!" - "Гроздето е кисело!". :D

-295

3

Vitorio

04.08 2023 в 14:33

На другарският съд вече му викът канселиране, това в Америка отдавна се прави и много гнусно и комунистическо, прилича точно на Маовият "голям скок напред" с неговите хунвейнбински практики... ято емоционални младежи раздават присъди, лепят етикети и съсипват животи, само защото така смятат за добре...
Пепси е отвратителна напитка и никога повече не бих я опитал!!!
Тото не съм го гледал но ми се вижда добро момче с жена и дете, но поради страх и незнание допусна най голямата грешка пред обезумялата тълпа, сам да се наказва!

Имайте предвид, че по този начин се отваря прецедент и с въвеждането на електронните пари, това ще се отнася за всички, не само за популярни хора като Тото...
Един пост в грешна посока, и ти замразяват заплатата, хората ще слюноотделят като Павловото куче и ще имат същият дресиран нрав, така че бдете и не съдете за да не бъдете съдени!

14469

2

случайно прочетох

04.08 2023 в 14:09

Понякога смехът не е за добро. Да си родител и а се хилиш на тъпотиите на ревльото е странно!

А тоя лигльо Тити, може да стане рекламно лице на късопишковците, побойници!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика