Кирил Домусчиев със "Златен скункс"

Ивайло Анев 18 май 2015 в 16:05 6228 4

Снимка Господари на ефира

Босът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев получи култовата антинаграда "Златен скункс", която се връчва традиционно от предаването "Господари на ефира" на при сериозен гаф на публична личност.

В петък след мача между "Лудогорец" и "Локомотив" София журналист на bTV попита Домусчиев не му ли е станало малко обидно, че са останали празни места по трибуните. Този въпрос предизвика гнева на футболния шеф, който бутна журналиста, нарече го "олигофрен" и обяви, че повече не иска да го вижда на този стадион.

Именно в петък "Лудогорец" спечели очаквано четвърта поредна титла, като преди това бе открита трибуна "Моци", а за финал бе поканена сръбската легенда Цеца Величкович, която имаше за задача да весели феновете. На откриването присъстваха министри, както и премиерът Бойко Борисов. Въпреки всички тези събития спортни журналисти отбелязват, че по трибуните е имало празни места и това накара Домусчиев да избухне пред камерите.

Ден след това футболният бос се извини и оправда, че думите му са били плод на емоция, тъй като употребените думи не присъствали в неговия речник. Въпреки това от Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) призоваха родните журналисти да бойкотират личности като Домусчиев, за да докажат че имат професионално достойнство

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!