Ива Николова хвърли оставка в ефир (видео)

OFFNews 30 юни 2014 в 11:49 35444 32

Ива Николова

Водещата на сутрешния блок по TV7 "Гореща точка" Ива Николова хвърли оставка в ефир. Тя обяви, че напуска телевизията, защото политици отказвали да се явяват в предаването ѝ.

След разговор за финансовата стабилност с бившия финансов министър Муравей Радев, тя обясни: „Тук може би трябваше да бъдат и трябва да бъдат днес и през останалите дни и Бойко Борисов, и Меглена Кунева, и Лютви Местан, и Радан Кънев, и Николай Бареков. Уви, не мога да ви ги представя, те не искат да идват тук, заради което решавам, че и моето присъствие тук е в повече и едва ли имате нужда от мен“.

Преди да стане водещ по TV7 Ива Николова водеше свое предаване в закритата Нова българска телевизия. В TV7 тя зае мястото на Николай Бареков, след като той стана изпълнителен директор на телевизията, а после и лидер на България без цензура. 

Преди месец телевизията напусна и сестрата на вицепремиера Зинаида Златанова Миляна Велева. Тя беше директор на „Новини и актуални предавания“ на TV7 и NEWS7. Велева е освободена след изпратена молба до ръководството, в която тя посочва лични мотиви за решението си, както и невъзможността да изпълнява поверените й задължения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!