Ексклузивно Изборът на нов патриарх ще е между Григорий Врачански, Гавриил Ловчански и Даниил Видински

"Господарите" връчиха "Златен скункс" на Нова за свалените карикатури (видео)

OFFNews 14 април 2016 в 18:30 7928 7

Снимка Господари на ефира

Репортерът на „Господари на ефира” Боби Ваклинов връчи "Златен скункс" на Силва Зурлева - член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.

Статуетката се връчва заради скандала със свалените карикатури на Чавдар Николов от канала му във Vbox7 (собственост на Нетинфо и част от медийната група) и последвалата обществена реакция, уточниха от предаването.

По-рано днес главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Дидие Щосел излезе с позиция по повод случая с договора на карикатуриста Чавдар Николов. Ето какво се посочва в нея:

„Бих искал да се извиня на нашите зрители, служители, както и на Чавдар Николов за начина, по който управлявах случая с договора за неговите карикатури. Като чужденец, и съм напълно наясно, че това не е извинение, аз прецених грешно начина, по който моето решение ще бъде разбрано, както и за интерпретациите, които ще провокира. Техническите грешки, които се случиха междувременно, само засилиха създаденото впечатление.

Още веднъж поднасям извиненията си и поемам цялата отговорност.

През последните три години изградихме Новините на Нова, като лидер в България и ценности като независимост, обективност и професионализъм са в нашето ДНК. Нашите журналисти ще продължат да следват именно тези ценности и в бъдеще”.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II