Вход свободен на фестивала Shake that Хълм от 19 до 21 юни (програма)

OFFNews 18 юни 2015 в 17:21 5707 0

В края на тази седмица от 19-и до 21 юни в Пловдив ще се проведе един от най-лежерните фестивали у нас - Shake that Хълм.

Мястото е Младежкият хълм, входът е свободен, а купонът - гарантиран. За последното ще се погрижат Balkansky (DJ set), Kottarashky, Оратница, Acoustic Corporation, DJ Skill + Гайда и кавал, Група Н.Е. и други. Фестивалът започва в 13:00 часа в петъка, а групите ще излизат всяка вечер след 19:00 часа.

Освен тях гостите на фестивала ще могат да се опънат в хамачената градина от Айляк Хамак, Kangoo club Radost - Plovdiv, Centro de Capoeira Plovdiv, а малчуганите ще се занимават с образователни работилници и различни физически активности.

"Докато едни от нас бичат айляк през деня, други ще се радват на културни и развлекателни и спортни пърформанси за малки и големи като Yoga Fly с WOW Sport , Скейт Зона от PharSide Театър, Slackline Fun Bulgaria, танци с Танцово студио Милениум и много други", пишат организаторите.

12 пловдивски клуба ще се съберат заедно в зона "Together", където в открити барове в духа на всяко едно от заведенията, ще предлагат малко течна радост: Absinthe House, Apartament 101, BASQUIAT Wine & Art, Bee Bop Café, Библиотеката, Котка и Мишка, NoSence, Петното на Роршах, Rock Bar Download, Club Fargo, SOUND.TRAP.

Shake that Хълм ще се опита да ви разклати съвсем, като организира и Лабиринт с шотове, на който къде ще му излезе краят - проверете сами. Друго нещо, което сами може да откриете, е какво ще има във въздуха над Младежкия хълм: "То е птица, то е самолет, то е Супермен..." - не знаем.

Ако пък си падате повече по храната, ще може да хапнете от Сладкарница Канела/pastry shop Kanela, Toasty и Ко Ши Ям.

Shake that Хълме инициатива на Alter-Native Project и е част от програмата на Инкубатор за общодостъпен културен календар 2014-2020 и в подкрепа на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews