Трашърите Testament идват в София на 12 август

OFFNews 13 март 2014 в 13:17 3159 0

Тестамент
Testament

Траш легендите от Testament ще дойдат за втори път у нас, този път в София на 12 август в зала "Универсиада" от 20 часа.

Билетите за събитието са вече в продажба, като "Louc Conerts" са се погрижили първите 100 закупени пропуски да са на промо цена от 40 лева. След тяхното изчерпване билетите ще струват по 45 лева.

Предстоящата изява на Testament в София е част от турнето на бандата в подкрепа на уникалния им двоен лайв албум “Dark roots Of Thrash”, който бе издаден през есента на 2013 година. Той е поредно доказателство за качеството на музиката на създадената през 1983 г. банда; характерният траш метъл на Testament ги задържа на върха вече десетилетия и ги нарежда до банди като Slayer, Anthrax и Megadeth.

През февруари Testament се събраха с Jason Newsted за няколко дати в Австралия. Това се случи след изненадващото напускане на Newsted на Megadeth. Преди обиколката в Европа траш метъл петорката ще посети Мексико и Япония.

Бандата пристига в София в състав Chuck Billy (вокали), Eric Peterson (китара), Alex Skolnick (китара), Greg Christian (бас китара) и Gene Hoglan (ударни).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!