Тичай заедно с японците от Ямато утре в 8:30 пред ПСА

ОFFNews 27 октомври 2014 в 17:23 3434 0

Ямато.
Ямато.

Утре, на 28 октомври, предстои да видим за 5 път на родна земя невероятното изпълнение на японските барабанисти Ямато, този път посветено на 20-годишнината на трупата - "20 години на път".

Малко хора обаче знаят колко много труд стои зад двучасовото изпълнение, което ще видим от 20:00 часа в Зала 1 на НДК, изнасяно пред милиони зрители от 55 страни на 5 континента.

В дните, в които Ямато нямат представления, денят на барабанистите започва с 10 км бягане, следвано от силови упражнения, след което те упражняват репертоара си до 22:00 ч. Но и когато имат представления, денят им започва с тичане. На 28 октомври, вторник, сутрешното тичане на барабанистите от Ямато ще се проведе в парка на Паметника на Съветската армия.

Японците признават, че София е един от любимите им градове за концерт, а българската публика - една от най-сърдечните и възприемчиви за ритъма на тайко, който барабанистите наричат "ритъмът на сърцето". Затова те отправят покана към всеки, който желае, да се присъедини към тях и да тичат заедно - начало 8:30 часа при "Баба Яга".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!