Svetlio & The Legends и КОНТРОЛ с последни клубни изяви преди събитието в Арена Армеец

OFFNews Последна промяна на 30 януари 2018 в 10:53 2393 0

КОНТРОЛ и SVETLIO & THE LEGENDS ще изнесат последни концерти на клубно ниво в началото на февруари, преди да се посветят изцяло на значимото събитие в Арена Армеец, което ще се проведе след близо три месеца. Както вече е обявено - на 21 април едно от най-мащабните събирания за българската алтернативна сцена ще обедини в най-голямата зала в София ХИПОДИЛ, КОНТРОЛ, РЕВЮ и НОВА ГЕНЕРАЦИЯ. Логично, за известно време активните в момента групи ще замразят останалите си изяви в столицата.

КОНТРОЛ гостуват на клуб Терминал 1 на 1 февруари, този четвъртък. Бандата ще продължи тенденцията, стартирала в средата на миналия октомври, да представя пред публика голяма част от песните, които доскоро не бяха изпълнявани на живо въобще. Билетите са на символичната цена от 10 лв. на предварителна продажба и 12 лв. на самата дата и на място, разпространявани в мрежата на Eventim.bg.

SVETLIO & THE LEGENDS ще забият на 10 февруари, събота, в същия клуб. В събитието ще вземат участие още две групи - Обратен Ефект и Doctors Gogo Band. Началото е обявено за 22:00, като билетите се разпространяват на цени от 16 лв. при предварително закупуване - отново чрез същата компания.

Каси за трите концерта в Терминал 1 и Арена Армеец: щандовете на EVENTIM на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Магазин "На тъмно", Escape Room Mentalist, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на Eventim.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови