Street Music Fest качва на сцената уличното изкуство в София

OFFNews 13 април 2023 в 08:01 1157 0

Street Music Fest

Снимка Street Music Fest

Street Music Fest

За първи път в София ще се проведе фестивал на уличните музиканти! Хората, които придават колорит и радост на нашия град, ще бъдат обединени в цветен и весел форум, който ще събере на едно място музика, стрийт арт, фотография, цирково изкуство, танцови и театрални изпълнения и много други забавления от туптящото сърце на града - улицата!

Колоритът на София - любимата дама с цигулката, чудесният господин с акордеона, супер талантливите брейк танцьори, романтичния саксофонист, зашеметяващите циркови артисти, вдъхновяващите хлапета с графити картините – тези незаменими персонажи от градските ни разходки не само ще се съберат на едно място, а ще имат и своята заслужена сцена на площад „Славейков“!

В рамките на три дни те ще представят своето изкуство и ще получат заслуженото признание и овации за своята работа!
Sofia Graffiti Tour, които са партньори на фестивала, ще организират обиколка из града, която ще включва всички емблематични улични произведения на изкуството в София, както и изложба на място с творбите на 5-има изтъкнати улични артисти.

Иван Шишиев от Етюдите на София ще води мастър клас по улична фотография и изложба на негови снимки, уловили пулса на града.

Разбира се тук ще бъдат и танцьорите, циркови и театрални изпълнения, много яки изложители на градско приложно изкуство. И за още по-голямо удоволствие ще приветстваме и „творбите“ най-добрите в изкуството на уличната храна и напитките.

Ще бъде пъстро и забавно за всички.
Очаквайте и пълна програма на събитието, с анонс на участници по дни.

Повече за събитието тук:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews