Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Skrillex идва в България

Ивайло Анев 08 декември 2014 в 14:45 19540 4

Сони Джон Мур, по-известен като Skrillex

Носителят на 6 награди "Грами" и световноизвестнa дъбстеп звезда Skrillex ще гостува за първи път у нас.

Изпълнителят включи столичния клуб Ялта в своето турне през следващата година, като ще застане зад пулта на 29 януари.

За най-големите фенове на дъбстеп звездата този четвъртък, 11 декември, в клуба и "Ивентим" тръгват ограничено количество промоционални билети по 40 лв., а след изчерпването им цената ще бъде 50 лв.

Истинското име на Skrillex, роден в Лос Анджелис, е Сони Джон Мур. Един от най-актуалните, харесвани и продавани изпълнители към днешна дата, той вече има зад гърба си богата музикална кариера, с над 11 години усилен труд.

Започнал като вокалист на хардкор групата From First to Last, Skrillex вече има в актива си шест награди "Грами" (вкл. за най-добър денс/електронен албум), а през 2012 г. печели видеонаградата на MTV за специални ефекти с First of the Year (Equinox).

В социалните мрежи той се откроява с близо 20 млн. харесвания във Facebook и над 3 млн. последователи в "Туитър", което през 2012-а го нарежда на челно място в класацията "Билборд соушъл".

За него твърдят, че заковава интереса към себе си с агресивен и модерен подход в музиката. Известен е и заради продуцентската си работа с имена като Korn, Deadmau5 и Дипло, с когото е ангажиран навръх Нова година за парти в "Медисън скуеър гардън", Ню Йорк.

Сред хитовете му, отличени с "Грами" са Scary Monsters and Nice Sprites и Bangarang, ремиксите му на Cinema на Бени Бенаси с и Promises на Nero.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews