Сюзън Сарандън: Като стана на 80 г., ще режисирам порно за жени

ОFFNews 18 май 2016 в 17:00 12421 5

Снимка PJB/SIPA/REX/Shutterstock

Сюзън Сарандън.

Сюзън Сарандън заяви в Кан, че когато стане на 80 г., ще започне да режисира порно, подходящо за жени, предаде "Таймс".

Актрисата смята, че жените режисьорки предпочитат да разглеждат емоционалната гледна точка по време на секс сцените, да покажат това, което "сцената трябва да ти каже за тези хора".

"Предупредила съм, че когато стана на 80, ще започна да режисирам порно. Не съм гледала достатъчно, за да знам какви са проблемите в жанра, повечето порнография е брутална и не изглежда много приятна за дамското око. Затова съм обещала, че когато вече не играя, ще правя това", казва тя.

Кариерата на Сарандън е изисквала многократно от нея да участва в секс сцени, по този повод тя коментира, че всеки път се е опитвала да убеди мъжете режисьори да направят въпросните кадри заредени с повече смисъл.

Тя даде като добър пример вампирския филм на Тони Скот от 1983 г. "Гладът" ("The Hunger"), където има романтична сцена с нея и Катрин Деньов:

"Това беше първият филм на Тони Скот и аз се намесих в сценария. В него пишеше, че съм пияна, заради което му казах: "Сериозно ли? Трябва да съм пияна, за да си легна с Катрин Деньов? Не мисля така. Няма ли да е по-интересно, ако е доброволно", коментира актрисата.

За нея истински важното е какво се случва преди и след секса.

"Много хора знаят какво става по средата. Но това, което прави секса интересен, е какво води до първото докосване, как се стига до първата целувка. Затова Тони ми позволи да вмъкна идеята с тениската и после целувката. Трябва да се вглеждаш в моментите", допълва тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

5

Victor Dachev

19.05 2016 в 17:02

@поп Дръвчо, предвид името и "багажа" на господина, най-вероятно е от малцинствена общност която традиционно не ползва презервативи поради (според тях) религиозни причини.

77927

3

El Commandante

18.05 2016 в 17:34

"El просто не е чувал че има и други религии."

Силно подозирам че и останалите не предписват порно на дедовците и бабите, вместо да речем...диазепам или там квото се препоръчва след 80години.

Дори и исляма, честно...

15914

2

поп Дръвчо

18.05 2016 в 17:21

El просто не е чувал че има и други религии.

А както е казал Макаронения: използвай презерватив!

77927

1

El Commandante

18.05 2016 в 17:11

Ората като станат на по 80-тея дето имат късмета изобщо да станат, е редно да мислят предимно и най-вече спасението на душата си (ако са христиени) или за това как да умрат правилно (ако са будисти), таа седнала за порно да мисли...