С билет за "ХипиЛандия" - безплатен достъп и до концерта на електро-поп сензацията Kadebostany

OFFNews 08 юни 2016 в 16:24 2566 0

Kadebostany.

Една от най-интересните, атрактивни и актуални европейски банди – Kadebostany, идва за първия си лайв в София на 10 юни (петък).

Авторите на хитa Castle in the Snow ще представят пред българските музикални ценители един впечатляващ концертен спектакъл от електро-поп, източно-европейска духова брас секция и мелодични хип-хоп рими, като целият този музикален букет ще e поднесен от харизматичните женски вокалистки на бандата.

Безспорно Kadebostany имат с какво да ви изненадат, a музикалният фестивал "ХипиЛандия" избра да направи подарък на всички фенове, които вече са закупили фестивални билети за 1 и 2 юли, като ги кани да изживеят концерта на Kadebostany напълно безплатно.

Така всеки, закупил билет за "ХипиЛандия" до петък, ще има свободен достъп до лайв изпълнението на Kadebostany.

До музикалния фестивал остава по-малко от месец – събитието ще се състои на 1 и 2 юли в парка на Летище София, а в основната му концепция стои любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания. 

Програмата включва актуални имена от световната фестивална сцена, а именно: Gorgon City, Netsky, GusGus, Black Sun Empire, DC Breaks, Dax J, HVOB, Enei, Cooh & Авигея и много други. Събитието ще се проведе на две сцени на открито, разположени до живописното езеро на парка с естествен декор от излитащи и кацащи самолети.

Пълната програма, както и подробности относно артистите и активностите, можете да откриете на www.hippielandia.com.

На 10 юни, преди изпълнението на Kadebostany, на сцената в парка на Военната академия ще чуем на живо и българската формация Clavexperience – музикалният проект на Димитър Горчаков (синтезатори) и Павел Клаве (глас, looping & fx). Музиката им варира в стиловете Idm, Trip Hop, Jazz, Reggae, Beats, като в основата си е дело на спонтанната импровизация, в която двамата общуват най-добре, а през последната година дуото става трио с бийтбокс легендата Skiller.

Вратите на концертната зона в парка отварят точно в 19:30 ч., а началото ще бъде дадено в 20:00 часа.

Билети на цена от 25 лв. можете да намерите директно онлайн или в НДК, OMV, „Пикадили“, „На Тъмно“ и на входа на парка на Военната Академия в деня на концерта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови