Ричард Маркс отлага концерта си в София от 28 март за есента

OFFNews 09 март 2020 в 14:08 2068 0

Снимка Loud Concerts

Концертът на Ричард Маркс се отлага заради епидемията от коронавирус, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Той трябваше да се състои на 28 март в зала 1 на НДК.

Вместо това ще бъде насрочен за есента. Датата все още не е известна.

В официално изявление от мениджмънта му се казва: "За съжаление, поради настъпилата световна здравословна криза и непредвидимите условия на пътуване по света, мениджмънтът на Ричард Маркс е принуден да отложи пролетното турне 2020 на артиста за есента. Билетите, закупени за настоящите дати ще важат и за новите дати, когато бъдат потвърдени".

Самият Маркс посочва: „За да не застраша здравето и сигурността на моите фенове по време на концертите си, предстоящото европейско турне се налага да бъде отложено заради световната здравна криза. Изпълнен съм с изключителна благодарност към феновете си и се вълнувах много за предстоящото европейско турне. Някои от тези шоута са разпродадени от месеци и бях готов да преживея с всеки една невероятна нощ с музика. Скоро ще се върна и ще прекараме страхотно време заедно!“

Няма да е необходимо презаверяване на вече купените билети за новата дата. Хората ще могат също да получат паричната им стойност, ако предпочитат този вариант.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!