Пуснаха първо промо на събирането на актьорите от „Приятели“ (видео)

OFFNews Последна промяна на 04 февруари 2016 в 12:01 9917 0

Снимка NBC

NBC пусна първо промо на събирането на актьорите от култовия сериал „Приятели“.

Актьорите Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк ще вземат участие в специалния двучасов трибют в чест на хилядния епизод в кариерата на режисьора Джими Бъроуз.

Той ще бъде излъчен на 21 февруари, като участие в него ще вземат и актьори от редица други сериали, режисирани от Бъроуз като „Теория за Големия взрив”, “Бар „Наздраве“, „Такси“, „Фрейзър“, „Майк и Моли“, „Уил и Грейс“.

Съобщение за двучасов епизод с участието на актьорите от „Приятели“ се появи в средата на януари. Тогава директорът на NBC обяви, че „Всички ще вземат участие, но не знаем дали ще можем да ги съберем в една стая“.

Повече подробности не бяха обявени, затова феновете на сериала приеха, че това е дългоочакваното продължение на „Приятели“.

По-късно стана ясно, че всъщност нов финален епизод няма да има, а вместо това ще има двучасов трибют на Джими Бъроуз.

Междувременно Матю Пери, който играе Чандлър в „Приятели“, обяви, че няма да участва в трибюта, а един от създателите на сериала – Марта Кауфман, уби всички надежди на феновете, като заяви, че никога няма да има завръщане на „Приятели“ като филм или сериал.

Така или иначе, това е първото събиране на всички актьори от сериала, с изключение на Матю Пери, на едно място, след финалния епизод на „Приятели“ през 2004 г.

Всички новини
Най-четени Най-нови