Нов епизод на "Приятели" няма и никога няма да има

ОFFNews 19 януари 2016 в 17:28 13991 4

Един от създателите на "Приятели" - Марта Кауфман, уби всички надежди, че някога в бъдеще ще има специален нов епизод на култовия сериал, съобщи английският "Телеграф".

Преди няколко дни излезе новината, че актьорите от поредицата ще се съберат за двучасов финален епизод на комедията в чест на хилядния епизод в кариерата на Джими Бъроуз, режисиран от него. В последствие обаче се разбра, че това ще е документален филм, разказващ за работата на Бъроуз, част от която са и 15 епизода на "Приятели", вместо да видим живота на шестимата персонажи години по-късно.

"Никога няма да има завръщане на "Приятели" като филм или сериал", коментира Кауфман вчера пред журналисти по време на пресконференция за новата си продукция "Грейс и Франки". 

"Приятели" разказва за времето в живота на човек, когато приятелите са неговото семейство, а веднъж, щом имаш истинско такова, вече нямаш нужда от тях", заяви през още 2015 г. тя.

Двучасовият епизод, посветен на Бъроуз, трябва да се появи по телевизията на 21 февруари, като в него ще вземат участие актьори от всички сериали, които той е снимал.

"Нямам идея какво ще се очаква от нас, наистина нямам. Ще пристигна със самолет направо в деня на снимките. Това, което знам от Шон Хейс (актьор от "Уил и Грейс"), е, че всички ще се появим на сцената и ще кажем по някоя дума за Джим, като го прегърнем. Просто искам да съм в стаята, когато ще го почетем, защото този човек е допринесъл толкова много за забавлението по телевизията на нашата страна през последните 40-50 години", коментира Дейвид Шуимър, който изигра ролята на Рос Гелър в сериала, който се излъчваше между 1994 и 2004 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови