Препоръчваме ви: Благотворителен концерт 'Ние обичаме България' 2018 в 'Арена Армеец'

OFFNews Последна промяна на 22 май 2018 в 00:05 2841 0

Днес от 20:00 часа в „Армеец“ някои от най-обичаните български изпълнители ще се съберат на една сцена, обединени от благородна и значима кауза – подкрепа за Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“. Музика, танци и много настроение ще завладеят публиката в зала „Арена Армеец“. Зрителите ще имат възможност да се насладят на изпълненията на Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската Духова Музика, ансамбъл „Филип Кутев“, Славка Калчева и Поли Паскова. Всички средства, събрани от продажбата на билети за концерта, ще бъдат дарени в подкрепа на Панорамата в Плевен.

Големият благотворителен концерт се организира от BILLA България за трета поредна година и е част от дългосрочната национална кампания „Ние обичаме България“. Целта на инициативата е подпомагането на паметници на културата, част от Стоте национални туристически обекта на България.

Тази година кампанията „Ние обичаме България“ се осъществява с подкрепата на Министерството на туризма и Община Плевен. Основен медиен партньор е bTV Media Group.

Билетите за благотворителния концерт в подкрепа на Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ могат да бъдат закупени на цена от 10 лв. в мрежата на Ticketpro, както и във всички на магазини на BILLA в София и Плевен. 

Вижте и останалите ни предложения за интересни културни събития за днешния ден:

Кино

Фолмът „Потапяне“ от 19:00 часа в кино Люмиер Лидл

„Потапяне“ е любовна история, която ни представя напълно различните светове на двамата главни персонажи – Даниел Флиндърс (Алисия Викандер) и Джеймс Мор (Джеймс Макавой). Те се срещат случайно в отдалечен хотел в Нормандия, където и двамата се подготвят за своите опасни мисии. Влюбват се почти насила, но скоро осъзнават, че са срещнали любовта на живота си.

Повече информация за прожекцията ще откриете тук.

Театър

Представлението „Крадецът на праскови“ от 19:00 часа в Народен театър „Иван Вазов“

В един просмукан от жестокост, бедност и болести свят се ражда красива, но обречена любов. Плод на естествения стремеж за щастие и свобода, за осмисляне на абсурдното всекидневие, тя е убита сред хаоса на войната във време, когато човешкото е изтрито от хората.

С участието на Аня Пенчева, Добринка Станкова, Марин Янев, Мариус Донкин, Стоян Пепеланов и Юлиан Вергов.

Повече информация за представлението можете да намерите тук

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови