Препоръчваме ви: 'Ало, ало' в Театър 'Възраждане'

OFFNews 18 февруари 2020 в 07:00 4137 0

На сцената на Театър "Възраждане" публиката ще се срещне с любимите си герои от сериала Ало, ало: Рене, лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга и решителната Мишел.

Какво ли не се е случвало на човек по време на Втората световна война в съжителство с „откачени” нацисти и под наблюдението на “активните” дейци на френската съпротива.  Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Персонажите сякаш са родени, за да забавляват и очароват.

Малко хора знаят, че пиесата „Ало, ало!” е писана преди сценария на филма, който според някои класации е най-продаваният сериал в света. 

„…Това е моят ресторант. Сега той е отворен. Засега всичко изглежда мирно и тихо, но скоро тук ще се напълни с немци, с които трябва да съм мил; ще се появи жена ми, с която трябва да съм мил и сервитьорките Мими и Ивет, с които обичам да съм мил.”

Превод: Златна Костова
Режисьор: Роберт Янакиев
Сценография: Невена Белева
Участват: Ивет Радулова, Свежен Младенов, Донка Аврамова - Бочева, Анатоли Лазаров, Мариана Жикич, Мира Върбанова, Георги Златарев, Христо Ботев Станчев, Лили Шомова, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев, Ивайло Добрев, Виттория Николова, Боян Младенов, Мира Върбанова

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови