Показват филма 'Домът на Гучи' на Ридли Скот тази вечер в НДК

OFFNews 27 ноември 2021 в 09:14 2106 0

Снимка https://www.kinomania.bg/

Единствената прожекция в рамките на „Киномания“ на най-новия филм на Ридли Скот „Домът на Гучи“ ще с тази вечер в зала 1 на НДК.

Филмът разказва историята на семейство Гучи и модната им империя, показва колко далеч може да стигне някой, за да получи контрол и власт. Зрителят ще стане свидетел на три десетилетия, изпълнени с любов, упадък, амбиция, предателства и отмъщение, водещи до трагичен край – убийство.

В главните роли са Адам Драйвър и Лейди Гага. Участват още Джеръми Айрънс, Ал Пачино и Салма Хайек.

В центъра на историята е чаровната и интелигентна Патриция, която е омъжена за Маурицио Гучи – внук на създателя на Gucci и един от наследниците на компанията. Докато направлява натовареното с изключително високи залози развитие на иконичната марка, Патриция се бори с всички сили за надмощие над основните фигури в семейния бизнес, включително нейния съпруг, хитрия му чичо Алдо, предприемчивия му братовчед Паоло и старомодния му баща Родолфо.

„Филмът ще бъде едно от събитията на годината и се радвам, че успяхме да уговорим българската му премиера да бъде на „Киномания“, казва програматорът Владимир Трифонов пред БНР.

Той е убеден, че този филм трябва да се гледа на голям екран, „защото това е истинското преживяване, емоцията, усещането да видиш филма на голям екран е несравнимо, а режисьорите все пак продължават да мислят с филмите си и да ги правят за голяма екран“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови