Ексклузивно Тежка катастрофа на сръбски автобус с деца на АМ Тракия: има ранени

Първа среща на литературния клуб в "Перото" на НДК

OFFNews Последна промяна на 05 октомври 2015 в 14:14 3114 0

От днес, 5 октомври, в 19:00 часа започват редовните срещи на литературен гид “Перото” с водещи Светлозар Желев - директор на Националния център за книгата (НЦК), и Белослава Димитрова - поетеса и журналист в Радио “Бинар”.

Те ще се провеждат в новооткрития денонощен литературен клуб "Перото" в НДК.

На редовните срещи в рамките на формата ще се обсъждат най-интересните нови книги, предстоящите литературни събития у нас и в чужбина, автори, преводи, литературни награди и прочие.

На 7 октомври от 19:00 часа Лучия Джованини пристига в България за среща със своята многобройна публика. Авторката на “Освободи живота си” ще представи българското издание на световния бестселър и ще говори по теми, свързани с личностното израстване, щастието, менталните и емоционалните клопки и начините да ги избегнем.

На 8 октомври от 19:00 часа ще имаме възможността да се запознаем с 30 емблематични интервюта, събрани в книгата “Извън играта” от водещата по БНТ Люба Пашова.

Ден по-късно, на 9 октомври от 19:00 часа в “Перото” ще се проведе още едно представяне на книга - “Кротките”, роман на Ангел Игов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови