Quantcast

Отменят "Star Wars in Concert" в "Арена Армеец"

ОFFNews Последна промяна на 09 февруари 2016 в 18:34 7186 2

Снимка от концерта.

Грандиозното събитие "Star Wars in Concert", което бе запланувано за 21 май в столичната зала "Арена Армеец", бе отменено, съобщават организаторите, цитирани от агенция "Крос".

Засега не е посочена конкретна причина за това, но едно от предположенията е слабият интерес към концерта с музика на живо от космическата сага, изпълнена на фона на филмови кадри от "Star Wars".

Притежателите на вече закупени билети за отмененото шоу могат да възстановят стойността им от 9.02.2016 г. до 09.05.2016г. на касите на Eventim по няколко начина:

Купилите билети онлайн с карта могат да ги изпратят или занесат лично в централния офис, намиращ се на ул. "6 септември" #58 в София и в рамките на 7 работи дни ще получат обратно пълната сума;

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път трябва да изпратят билетите си по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, с име на титуляр и телефон за връзка; 

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim (билетен център НДК, OMV и т.н.) се възстановяват от конкретния обект, от който са придобити;

При нужда от повече информация организаторите препоръчват връзка с продавача на [email protected]

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.02 2016 в 04:45

Как се "ОСИГУРЯВАТ" високи доходи бе, Проф.ан Бакалски? С декрет, манифест, тезиси?

09.02 2016 в 21:47

Цялата "Star Wars" рекламна кампания се проваля, и то не защото рекламираният продукт е некачествен, а защото ПОТРЕБИТЕЛИТЕ просто НЯМАТ ПАРИ.

В магазините "Star Wars" продуктите вече вървят към 50% намаление, но пак не се купуват. Българският НАРОД Е БЕДЕН, благодарение на еврогейско-педероатлантическата ориентация на управляващите.

Западняците ни набутаха само едни ВИСОКИ ЦЕНИ, не НЕ ни осигуриха адекватни ВИСОКИ ДОХОДИ. Омерзен съм