OFFRoad Radio започва класация за млади български банди

14 март 2012 в 14:15 2275 0

SEVI - групата-организатор на маратона.
SEVI - групата-организатор на маратона.

В навечерието на двудневния рокмаратон “RockIt 23½”, който ще събере близо 30 български рокгрупи на една сцена, OFFRoad Radio пуска класация за феновете.

Най-простият принцип е „Чуй – избери си – гласувай!” Точно това и правим в подкрепа на поредните нови наши групи, които са започнали нелекия път към сцената и славата. Нека това бъде и нашата проба и също начало на възстановяването на единствената българска радиокласация за непускани записи от миналото BlackTop „Гласове и мелодии, които не помним” – която скоро ще прогърми отново с Топа във възстановената “Музикална кутия” по OFFRoad Radio.

В него се пускаха само парчета, изпети на български и непускани в национални елекетронни медии или конкурси.

Засега ви предлагаме записи на някои от групите, които в събота и неделя ще се качат на сцената на рокмаратона „23 и половина часа” в RockIt и нека до края на месеца – независимо от представянето им там, феновете изберат и гласуват за най-доброто парче, за най-харесваната група. Тя ще гостува и в Кутията на Емо Британски и ако има собствена композиция на българаски /или е готова да направи такава/ - ще бъде и на старта на Блектоп-маратона по радиото.

Регламентът е съвсем прост: след като желаещите се запознаят с песните на кандидатите, гласуват в анкетата на Фейсбук страницата на OFFRoad Radio. На същата страница могат и да се чуят песните на участващите групи.

Нека в оставащите дни на месец март колкото се може повече фенове да могат да чуят тези композиции. Групите го заслужават: с таланта и упоритостта си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!