Обраха китариста на Джереми Ерсин Мустафов

Крадците са взели музикални инструменти и беклайн от колата му

Венци Мицов 24 ноември 2020 в 10:06 6529 0

Китаристът на група Джереми Ерсин Мустафов е бил обран днес в София. Крадците са взели скъпи инструменти и различни ефекти за свирене от колата му.

Ето какво споделя фронтменът на бандата в собствения си фейсбук профил:

КРАЖБА!!!

2020та продължава със пълна сила ????

Ще си позволя да споделя следното тук, защото се надявам да има някакъв ефект. Днес пристигнах във София за снимките на новия сингъл на JEREMY?! (От няколко месеца работя върху третия ни албум в Каварна. Песните са чудесни!) Разтоварих от колата личен багаж и любимата ми китара и останалите неща оставих в колата за втори курс... за 15 минути!!! От колата е ОТКРАДНАТА следната техника (снимки на всички компоненти ще кача в коментарите утре):

- китарен усилвател Vox AC15C1
- педалборд RockBoard със съдържание: Fulltone OCD V2, MXR Phase 90, Electro Harmonix Memory Toy, Boss DS-1 Keeley mod, Boss Tuner TU-3, MOOER MICRO POWER SUPPLY, A/B Switch Pedal
- Cymatic Audio LP-16 Live Player Multi-track Performance Playback System
- Behringer DI800 Ultra-DI Pro v2
...и още много лични вещи, за които няма нужда да споделям тук.

Моля, споделете съдържанието на този пост, за да достигне до повече колеги музиканти. Убеден съм, че тази техника ще се появи или в заложните къщи, или в olx, или във фейсбук групите за продажба на музикална техника и инструменти! Снимки ще кача при първа възможност!

Полицията е уведомена. Тече следствие... (Знам, че следствието ще мине, ще бъде повдигнато обвинение срещу неизвестен извършител и след два месеца ще получа писмо, с което ще ме уведомят, че се приключва поради нещо си... И преди ми се е случвало, затова знам.)

Патрулката, с която пристигна на мястото след около 30 мин., полицаят ми каза “Добре дошъл в София”!!! Буса със служители от “така нареченото следствие” пристигна след 120 мин. Никога не съм виждал по-отегчени и заядливи хора!

Ще споделя някой от видеоклиповете на групата ни, защото знам, че тъпият алгоритъм на фейсбук ще покаже поста ми на повече хора, ако има споделено видео... Преди десетина дни бяхме във БГ Версия и се получи добре. Така че споделям песен от там! Поне да има нещо творческо в този пост..

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови