Не всички грифиндорци са от Грифиндор

OFFNews 13 юни 2016 в 16:27 10262 1

Няколко от звездите от "Хари Потър" решиха да минат теста за разпределяне по домове, съставен от официалния сайт на Дж. Роулинг - "Потърмор", за да разберат към кое от четирите хогуъртски общества принадлежат, пише британският "Телеграф". 

Оказва се, че не всички актьори биха влезли в същия дом като персонажите си - мили и верни като Хафълпаф, смели като Грифиндор, потайни като Слидерин или интелигентни като Рейвънклоу.

Рупърт Гринт (Рон Уизли), Бони Райт (Джини Уизли), Матю Луис (Невил Лонгботъм) и Евана Линч (Луна Лъвгуд) решиха да попълнят теста, за да разберат какви са.

Оказа се обаче, че не е толкова лесно, тъй като много от въпросите бяха доста лични. Матю Луис се обърка на някои от въпросите и не знаеше какво да отговори, което е доста невилско от негова страна.

Рупърт пък искаше само чрез силата на волята си да бъде сортиран в Грифиндор: "Трябва да съм Грифиндор. Чувствам, че принадлежа там".

Е, не винаги получаваме това, което искаме - Гринт бе сортиран в Хафълпаф, което доста го шокира и го остави с изражение, ясно казващо: "Ама аз съм по-добър от това".

Компания там остана да му прави Матю, който, да си кажем честно, има всички качества да бъде в дома с язовеца.

Бони Райт попадна в Грифиндор, подобно на героинята си, което беше облекчение за нея.

А Евана Линч, която принципно е в Рейвънклоу, също бе сортирана там.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови